GOLDEN PAWS
TERMÉSZETESEN

A kutyák és macskák mind teljesebb körű ellátása érdekében bővítettük palettánkat a legújabb terméksorunkkal, a német gyártású GOLDEN PAWS prémium minőségű nedves kutya- és macska eledelekkel. A tőlünk megszokott módon csakis a legjobb minőséget kínáljuk.
A GOLDEN PAWS nedves eledelek a legkorszerűbb gyártási technológiának köszönhetően mesterséges konzerválószerek alkalmazása nélkül is megőrzik frissességüket és minőségüket.
Termékeink kizárólag szigorúan ellenőrzött élelmiszer minőségű, természetes alapanyagokból, a legkörültekintőbben gondos eljárással és késztermék minőségbiztosítással készülnek. Kutyáink és macskáink családtagnak számítanak és ha meg tudjuk nekik adni a legjobb eledelt, az bennünket is boldogsággal tölt el. Nedves eledeleink kivételes ízvilággal bűvölik el kedvenceinket!

A GOLDEN PAWS nedves eledelek a legfinomabb, kitűnő minőségű természetes eredetű alapanyagokból készülnek. Terméksorunkban kutyák és macskák számára kínálunk különböző összetételű PREMIUM LINE eledeleket, kutyák számára pedig ezen kívül SENSITIVE LINE és HYPOALLERGENIC LINE eledel is elérhető.

A GOLDEN PAWS nedves eledelek

  • kizárólag élelmiszer minőségű friss húsból és friss összetevőkből készülnek
  • a receptúra 80%-a hús
  • vitaminmegőrző eljárással készülnek
  • teljes értékű eledelt biztosítanak
  • nem tartalmaznak szóját
  • nem tartalmaznak mesterséges színezéket és ízfokozókat
  • nem tartalmaznak konzerválószereket vagy mesterséges adalékanyagokat

Az összetevők kiválasztása az alábbiak szerint történik:
Friss és egészséges húsok, amelyek a helyi (német) cégektől és vágóhidakról származnak.
A friss hús hőmérsékletét és minőségét szigorúan ellenőrzik.
A beszállítók kizárólag rendszeresen ellenőrzött vágóhidak lehetnek.