GOLDEN PAWS
TERMÉSZETESEN

Jól tudjuk, hogy a kutya őse a farkas és évezredek óta a társa az embernek.  Ez idő alatt mind külső megjelenésében, mind pedig természetében rengeteget változott. Ezzel együtt táplálkozása és emésztése is részben módosult -főleg az utóbbi 100 év során-, de változatlanul a legfőbb tápláléka a hús. Ezen felül a kutyának szüksége van megfelelő rostforrásra és növényi összetevőkre, hiszen mellettünk alkalmazkodott a mi táplálkozási szokásainkhoz is. A GOLDEN PAWS kutyaeledelek kizárólag friss, ellenőrzött és ismert minőségű húsból, illetve friss növényi összetevőkből készülnek. A tápanyagokat megfelelő mértékben és arányban tartalmazzák, ezzel teljes értékű és rendkívül ízletes eledelt biztosítanak kutyáink számára.

GOLDEN PAWS HYPOALLERGENIC LINE KUTYAELEDEL (Bárányhús)

A PREMIUM Hypoallergenic Line eledel állati eredetű fehérjeforrásként kiváló minőségű bárányhúst és egyetlen szénhidráthordozóként rizst tartalmaz. Gluténmentes. Nem tartalmaz kémiai adalékanyagot. Nem tartalmaz tartósítószert. Nem tartalmaz mesterséges színező anyagot. Természetes, gluténmentes, csökkentett kalóriatartalmú hipoallergén kutyaeledel érzékeny, idős és túlsúlyos kutyák részére, minden fajtához.

GOLDEN PAWS PREMIUM LINE KUTYAELEDEL (Húsos)

A GOLDEN PAWS Húsos delicatess kiváló minőségű friss húsból, mesterséges színezékek és ízfokozók nélkül, tartósítószer nélkül, kémiai adalékanyag nélkül, hidegen sajtolt, természetes búzacsírával, vitaminmegőrző eljárással készül, gyártói frissesség garanciával.

GOLDEN PAWS PREMIUM LINE KUTYAELEDEL (Vadhús, zöldség)

A GOLDEN PAWS Vadhús zöldséggel és rizzsel kiváló minőségű friss húsból, mesterséges színezékek és ízfokozók nélkül, tartósítószer nélkül, kémiai adalékanyag nélkül, hidegen sajtolt, természetes búzacsírával, vitaminmegőrző eljárással készül, gyártói frissesség garanciával.

GOLDEN PAWS PREMIUM LINE KUTYAELEDEL (Marhahús, zöldség)

A GOLDEN PAWS Marhahús zöldséggel és rizzsel kiváló minőségű friss húsból, mesterséges színezékek és ízfokozók nélkül, tartósítószer nélkül, kémiai adalékanyag nélkül, hidegen sajtolt, természetes búzacsírával, vitaminmegőrző eljárással készül, gyártói frissesség garanciával.

GOLDEN PAWS SENSITIVE LINE KUTYAELEDEL (Lazac)

A GOLDEN PAWS Lazac tésztával és zöldségekkel kiváló minőségű friss húsból, mesterséges színezékek és ízfokozók nélkül, tartósítószer nélkül, kémiai adalékanyag nélkül, vitaminmegőrző eljárással készül, gyártói frissesség garanciával.